Başkan Recep Tayyip e,Erdğan İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti kadroları için 'değişim sinyali' verdi. Erdoğan ayrıca, Suriye'deki son gelişmelerle ilgili de "Güvenli Bölge olmazsa kapıları açmak zorunda kalırız" dedi.
Kabine toplantılarına başkanlık ettik, harp okullarımızın mezuniyet törenlerine, adli yıl açılışlarına, çeşitli ödül ve açılış törenlerine katıldı. Bursa, Artvin, Rize, Trabzon, Muş, Bitlis, Konya ve Sivas şehirlerimizde vatandaşlarımızla buluştuk. Milletimiz ve teşkilatlarımızla bir araya geldik, hem de yatırımlarımızın açılışını gerçekleştirdik. MYK ve MKYK toplantılarında parti gündemindeki konuları istişare ettik.
18'inci kuruluşu yıldönümünde bir muhasebe yapma imkanı bulduk. Uluslararası ilişkilerimizi de kesintisiz bir şekilde sürdürdük. rusya fedarasyon ve ABD Başkanı'yla çok önemli telefon görüşmelerimiz oldu. Rusya'daki havacılık fuarı açılışına da katılarak savunma sanayi ürünlerini yerinde inceleme imkanı bulduk.